Ohjelmistosuunnittelija tuotekehitykseen ja asiakasprojekteihin

Softeran Messaging-kehitystiimi kaipaa vahvistusta Kuopioon

Softeran Messaging-tiimi kehittää monikanavaista Horizon-asiakaspalvelujärjestelmää, sekä tähän liittyviä ohjelmistorobotiikka-, puhe- ja viestintäpalveluratkaisuita.

Ohjelmistosuunnittelijan työtehtävät saavat sisältönsä SaaS-tuotantoympäristömme jatkuvan kehittämisen parista, sekä erilaisissa uusien teknisten ratkaisuiden toteuttamisesta. Sujuvoitamme asiakkaidemme järjestelmän käyttöä, rakennamme järjestelmien välisiä integraatioita, tai etsimme ratkaisuita mahdollisiin vikatilanteisiin – ja samaan aikaan rakennamme seuraavan sukupolven robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuita täydentämään nykyisiä palveluitamme.

Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia yrityksiä, joilla on vahva asiakaspalveluorganisaatio. Ratkaisuidemme avulla he palvelevat kymmeniä tuhansia omia asiakkaitaan ja järjestelmiemme laadukas toiminta on tässä kriittisessä roolissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme teknistä koulutusta ja/tai työkokemusta, sekä halua itsenäiseenkin ratkaisu- ja ongelmanselvitystyöhön. Ohjelmistokehityksessä käytössämme on Java EE, .Net , C#, C -ohjelmointikielet. Koodaustaidon lisäksi positiivista on, että ymmärrät Windows- ja www-sovellusten sielunelämää.

Aikaisempi työkokemus on positiivista, mutta tärkeintä on, että sinulla on innostunut ja positiivinen can do -asenne. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja haluat olla ylpeä omista työntuloksistasi. Osaat koodata ja se on työtä, mitä haluat tehdä myös jatkossa!

Softera on erittäin hyvä ja vakavarainen yhtiö. Yhtiömme on yhtä kuin työntekijämme ja meillä heistä todella pidetään huolta.

Oletko sinä seuraava softeralainen?

Lähetä palkkapyynnöllä varustettu hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry @ softera.fi

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Teemu Nyberg, puh. 0400 469 007.

Haku päättyy pe 24.9.2021 klo 16.00 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Softera Oy kehittää ja ylläpitää asiakkailleen liiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin. Softeran päätuotteet ovat Softera T360° – toiminnanohjaus-järjestelmä, sekä monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin hallintajärjestelmä Softera Horizon.

Softera on vakavarainen yritys, jonka omistajina ovat 9 paikallista teleoperaattoria. Softeran asiakaskunta koostuu suomalaisista telco-, energia- ja mediatoimialan yrityksistä. Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa ja Seinäjoella