Senior ohjelmistosuunnittelija tuotekehitykseen ja asiakasprojekteihin

Softeran tuotekehitys kaipaa vahvistusta Vantaalle, Kuopioon tai Seinäjoelle

Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja tarjota oman osaamisesi SaaS-tuotantoympäristömme jatkuvan kehittämiseen, sekä erilaisten uusien teknisten ratkaisuiden toteuttamiseen?

Softera on yritys, jossa osaamista ja asiantuntijuutta arvostetaan. Meillä henkilöstötyytyväisyys on vuosittain korkeaa luokka (noin 4,5/5,0) ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla (4,8 / 5,0). Oman alamme huippuasiantuntijat työskentelevät meillä merkityksellisten projektien ja tyytyväisten asiakkaiden parissa.

Softera on tuotetalo, jossa kehitetään omia tuotantokriittisiä liiketoimintajärjestelmiä. Päivittäisessä työssämme sujuvoitamme asiakkaidemme järjestelmän käyttöä, rakennamme järjestelmien välisiä integraatioita, tai etsimme ratkaisuita mahdollisiin vikatilanteisiin – ja samaan aikaan rakennamme seuraavan sukupolven ratkaisuja täydentämään nykyisiä palveluitamme.

Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia yrityksiä, joiden asiakashallinnan, laskutuksen ja toiminnanohjauksen kehittäminen on työtämme. Ratkaisuidemme avulla he palvelevat kymmeniä tuhansia omia asiakkaitaan ja järjestelmiemme laadukas toiminta on tässä kriittisessä roolissa. Järjestelmiemme laskutustoimintojen kautta asiakkaamme hallitsevat yli 400 miljoonan euron vuotuista laskutusvirtaa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme teknistä koulutusta ja/tai työkokemusta, sekä halua itsenäiseen ratkaisu- ja ongelmanselvitystyöhön. Ohjelmistokehityksessä käytämme ensisijaisesti Javaa, Vaadin-käyttöliittymäkirjastolla höystettynä.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta koodauksen parissa. Toivomme että kykenet tuomaan oman senior-osaamisesi tiimimme avuksi laadukkaiden ohjelmistoratkaisuiden suunnitteluun ja toteutukseen. Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja omaat tavoitteen olla ylpeä omista työntuloksistasi. Osaat koodata ja se on työtä, mitä haluat tehdä myös jatkossa!

Softera on erittäin hyvä ja vakaavarainen yhtiö. Yhtiömme on yhtä kuin työntekijämme ja meillä heistä todella pidetään huolta. Web-sivuillamme (https://softera.fi/ura/) on esiteltynä muutamia työntekijätarinoita, joista välittyy Softeran työnantajakuvaa ja tapaa, jolla meillä työskennellään.

Oletko sinä seuraava Softeralainen?

Lähetä palkkapyynnöllä varustettu hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry @ softera.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa tuotekehityksen johtaja, Juha Siirilä, puh. 044 722 7093.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

 

Softera Oy kehittää ja ylläpitää asiakkailleen liiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin. Softeran päätuotteet ovat Softera T360° – toiminnanohjausjärjestelmä, sekä monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin hallintajärjestelmä Softera Horizon.

Softera on vakavarainen yritys, jonka omistajina ovat yhdeksän paikallista teleoperaattoria. Softeran asiakaskunta koostuu suomalaisista telco-, energia-, ympäristönhuolto- ja mediatoimialan yrityksistä. Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa ja Seinäjoella.