Seniorikoodari ohjelmistokehitykseen

Softeran tuotekehitys kaipaa vahvistusta Kuopioon, Vantaalle tai Seinäjoelle

Haluatko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja tarjota oman osaamisesi ohjelmistopalvelujemme jatkuvaan kehittämiseen?

Softeralla arvostetaan osaamista ja asiantuntijuutta. Meillä henkilöstötyytyväisyys on korkea (osa-alueittain 4 – 5/5) ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla (4,6/5). Alamme huippuasiantuntijat työskentelevät meillä merkityksellisten projektien ja tyytyväisten asiakkaiden parissa.

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja jatkuvan kehittämisen: toteutamme uusia ominaisuuksia ohjelmistoihimme, rakennamme integraatioita ja etsimme ratkaisuja haasteisiin.

Kehitämme tunnettujen suomalaisten yrityksien asiakashallintaa, laskutusta ja toiminnanohjausta. Järjestelmiemme toiminta takaa loppuasiakkaille laadukkaan palvelun. Laskutustoimintojen kautta asiakkaamme hallitsevat yli 400 miljoonan euron vuotuista laskutusvirtaa.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta, senioritason näkemystä ohjelmistokehityksestä ja halua kehittyä edelleen koodarina. Työtä tehdään tiiminä, joten yhteistyökyky on ensisijaisen tärkeätä. Työssä vaaditaan lisäksi itsenäistä ratkaisu- ja ongelmanselvityskykyä.

Ohjelmistokehityksen keskeisiä työkaluja ovat Java, Hibernate ja Vaadin.

Softera on vakavarainen yhtiö ja haluaa olla hyvä työnantaja. Meillä työntekijöistä pidetään huolta. Nettisivuillamme on työntekijätarinoita, joista välittyy Softeran työnantajakuvaa ja tapaa, jolla meillä työskennellään.

Oletko sinä seuraava Softeralainen?

Kerro itsestäsi lähettämällä viesti osoitteeseen rekry @ softera.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa tuotekehityksen johtaja, Juha Siirilä, puh. 044 722 7093.

Haku päättyy pe 17.12.2021 tai sopivan henkilön löydyttyä.

 

Softera Oy kehittää ja ylläpitää asiakkailleen liiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin. Softeran päätuotteet ovat Softera T360° -toiminnanohjausjärjestelmä, sekä monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin hallintajärjestelmä Softera Horizon.

Softera on vakavarainen yritys, jonka omistajina ovat yhdeksän paikallista teleoperaattoria. Softeran asiakaskunta koostuu suomalaisista telco-, energia- ja mediatoimialan yrityksistä. Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa ja Seinäjoella.