Tarjooma, tilaus-toimitus, laskutus

Toiminnanohjausjärjestelmä (BSS) koko prosessiketjun reaaliaikaiseen hallintaan joustavasti: tuotteet ja tarjooma, asiakastiedot ja -viestintä, työt/tehtävät/toimeksiannot, laskutus ja myyntisaatavat

Softera T360° -toiminnanohjausjärjestelmä on ratkaisusi, kun haluat päästä eroon useiden, osin päällekkäisten järjestelmien viidakosta, nopeuttaa asiakaspalvelua, lisätä työnteon tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä helpottaa myyntiä.

Softera T360° -toiminnanohjausjärjestelmässä yrityksen ja sen asiakkaiden liiketoimintakriittinen tieto on yhdellä klikkauksella käden ulottuvilla. Olitpa sitten päivittämässä tuotetietoja, tekemässä tilausta, varaamassa toimitusta tai käymässä läpi laskutusta, Softera T360° kokoaa tarvitsemasi tiedot nopeasti ja näppärästi yhteen näkymään.

Asiakkuuksien hallinta, raportointi ja asiakastyytyväisyyden mittaaminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa. Kysy meiltä miksi.

Kolme syytä valita Softera T360° -toiminnanohjausjärjestelmä

  1. Tehokkaampi asiakaspalvelu

Softera T360° -järjestelmä tarjoaa todellisen 360-asteen näkymän asiakkaaseen, mikä mahdollistaa korkeatasoisen asiakaskohtaamisen. Selkeä ja havainnollinen näkymä asiakkaan tilanteesta tehostaa toimintaa asiakaspalvelutilanteessa ja parantaa asiakaspalvelun laatua.

  1. Tuotteiden elinkaaren ja kampanjoiden reaaliaikainen hallinta

Softeran T360° -järjestelmä antaa edistykselliset työvälineet joustavaan ja vaativaan tuotehallintaan. Monipuolisen tuotekonfiguraattorin avulla tuotetietoja sekä nopeasti muuttuvia kampanjoita on helppo hallita ja ylläpitää.

  1. Kaikki prosessit omissa käsissä

Softera T360° tarjoaa BSS-järjestelmän/toiminnanohjausjärjestelmän, joka tukee asiakkaan prosesseja ja tekee niistä läpinäkyviä. Prosesseja ei siis enää vain kuvata, vaan ne ohjaavat koko järjestelmää. Prosessien hallinta mahdollistaa tulosten tarkan mittaamisen ja edesauttaa tiedolla johtamista.

”Softera on rautainen kumppani, jonka asiantuntemukseen ja ratkaisuhakuisuuteen luotamme.”

- Mika Moilanen, Kaisanet Oy

”Softeran palvelutaso ja asiantuntemus kykenevät vastaamaan nopeasti kehittyvän liiketoimintamme tarpeisiin – kumppani, jota voimme suositella lämpimästi myös muille”

- Johanna Heinilä, Lounea Palvelut Oy

”Softera T360-palvelun käyttöönotto on malliesimerkki liiketoimintalähtöisestä tietojärjestelmäprojektista. Tulemme hyödyntämään tästä saatuja kokemuksia myös muissa tietojärjestelmähankkeissamme.”

- Hannu Vaara, Napapiirin Energia ja Vesi Oy

”Softeralle kaikki asiakkaat ovat tärkeitä – se näkyy, kun myös pienempänä asiakkaana saamme nopeaa ja asiantuntevaa apua toimintamme kehittämiseen.”

- Helena Fagerlund, LPOnet Osk