Softera työpaikkana

Softera Oy kehittää ja ylläpitää asiakkailleen liiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin. Softeran päätuotteet ovat Softera T360° – toiminnanohjaus-järjestelmä, sekä monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin hallintajärjestelmä Softera Horizon.

Softera on vakavarainen yritys, jonka omistajina ovat 9 paikallista teleoperaattoria. Softeran asiakaskunta koostuu suomalaisista telco-, energia- ja mediatoimialan yrityksistä. Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Kuopiossa ja Seinäjoella.

Avoimet työpaikat

Viestintäpalveluiden asiantuntija - julkaistu 12.5.2021

Softeran Messaging-kehitystiimi kaipaa vahvistusta Kuopioon

Etsimme javagurua - julkaistu 27.4.2021

Haluaisitko meille javaguruksi? Testaa soveltuvuutesi vastaamalla muutamaan nopeaan monivalintakysymykseen

Kehityspäällikkö (AI / RPA) - julkaistu 30.3.2021

Etsimme kehityspäällikköä Messaging-tiimimme vahvistukseksi Kuopioon. Tehtäväsi liittyvät tekoälyratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä ohjelmistorobotiikan ja muiden teknologioiden hyödyntämiseen asiakasyritysten liiketoimintaprosessien automatisoinnissa ja digitalisoinnissa.

Jätä avoin hakemus

Herättikö Softera kiinnostuksesi työnantajana? Onko sinulla tietoa ja taitoa, jonka haluaisit jakaa kanssamme? Oletko ehkä kuullut meistä tuttaviltasi, tyytyväisiltä asiakkailtamme tai tunnumme muuten vain tulevan aina vastaan omalla osaamisalueellasi?

Kuulemme aina lisää meistä kiinnostuneista tekijöistä!

Lähetä vapaamuotoinen viesti rekry@softera.fi ja keskustellaan, löytyisikö Softerasta uusi työpaikka sinulle?

Softeralla tehdään pitkäjänteistä työtä

Sasu Tuunanen: Vastuu kasvaa porrastetusti

Sanna Nurmesniemi: Aina saa apua